X-Legend pentue myytävänä!

Meillä on pentuja!

Meidän ihana Slovakiasta tuotu narttu Uly pod tehelnou banou'illa on 13 pentua, 10 narttua ja 3 urosta.

 

Uly on erittäin ihanaluonteinen narttu jolla on kultainen sydän. Kiltti kuin mitä ja rakastaa kaikki koirat, muita eläimiä ja kaikenlaiset ihmiset, isot kuin pienet. Uly on helppo ottaa mukaan jokaan paikkaan ja hurmaa kaikki jotka häntä tapaa. Ei stressaa eikä sählää tai pitää mitään ääntä. Uly on erittäin hyvä jälkikoira ja sillä on väsymätön saalisvietti joka ei kuitenkin koskaan menee överiksi. Helppo ohjattava narttu jonka luonne on pehmosempi puolella. Ulylla oli helppo nopea synnytys ja on hoitanut pennut mallikkaasti, sillä on ollut paljon ja hyvälaatusta maitoa ja Uly on imettänyt pennut 7 viikkon ikään asti, kunnes hän itse päätti lopettaa. Hän on joka päivän ilo omistaa ja mun silmäteräs.

Pennut ovat luovutusikäisiä 27.9.2019.

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI44375/19

 

Pentuen isä on mahtava Tsekissä asuva Evar Sovi mlyn. Evar on antanut hienoja vahvoja jälkeläisiä tsekissä mistä suurin osa on mennyt virkakoirina ympäri koko maailma. Evar on puolustuspainotteinen uros jolla on ihana tasapainoinen luonne, täys tervepäinen joka tilanteessa. Hän on kasvattajan silmähelmi.

Evarin siskon(Elektra) kaksi jälkeläistä ( honey poli dobry psik & Great poli dobry psik) asuvat meidän luona. 

https://www.working-dog.com/dogs-details/3003698/Evar-Sov%C3%AD-Ml%C3%BDn

 

https://www.working-dog.com/dogs-details/6609247/Uly-pod-Tehelnou-banou

 

 

Tästä pentueesta löytyy vielä pari narttua myytävänä, kahdelle nartulle etsin yhteistyökykyistä sijoituskotia ja yhden uroksen on myytävänä.

Pentujen hinnat ovat 600€/1300€

mahdollinen pennunostaja lue alla oleva tieto, ennen yhteydenottoa, kiitos. 

kuvassa hoitotäti Tigran kanssa rannalla

6 viikkoisena pennut muuttivat ulos tarhaan, missä ovat päivällä kun olen töissä, muuten ovat irti tutkimassa meidän yli 2 hehtaarinen aidattu piha ja illalla tulevat sisään nukkumaan meidän kanssa. Koko lauma on mukana pennun hoidossa ja kasvatuksessa.

Evar

Evar

Uly ja Evar

Evar

Uly

Tuonti narttu sijoitukseen!

Musta aktiivinen ja tempperamenttinen narttupentu saapuu Suomeen 21.10.2019 ja etsii sijoituskotia. Pennun nimi on Feli Codast. Puolisiskot Carmen Codast ja Dancer Codast asuvat meillä ja löytyvät sivun koiralistasta.

 

https://www.working-dog.com/breed/Codast-171120

 

Pentu suunnittelmat 2019/2020

 

2020 Suunnittelmat.

1-2 pentuetta on suunnitteltu lopputalvelle ja keväälle. Narttujen juoksut pitäis alkaa helmikuussa/ maaliskuussa. Lisätietoja tulee myöhemmin. 

Tietoja pennunostajalle

 
 
Jos olet kiinnostunut pennusta. Lue tämä läpi tarkasti ennen yhteydenottoa, kiitos.
 
Tosikiinnostuneet voivat soittaa ja kysyä lisää. Jenny 0503432659
 
Pentuja Ei myydään osamaksulla
 
 
Käytän kennelliiton virallista kauppa- ja sijoitus sopimusta.
 
HUOMIO! 
Saksanpaimenkoirien kauppasopimuksessa tulee lisäehtona:
"Koira on virallisesti kokoluustokuvattava (lonkka,kyynär ja selkä) 12-15kk iässä"
 
E.Springer Spanieleiden kauppasopimuksessa on lisäehtona:
"Koira on lonkkakuvattava ja silmäpeilattava 12-15 kk iässä"
 
Koiran/pennun hinnasta otan aina 300 euron varausmaksun, kun varaan ostajalle pennun. Tätä summaa ei palauteta, jos ostaja peruu kaupan, tai jos ostan pennun/koiran  takaisin.
 
Pentujen hinnat ovat 1200€, ulkomaissa astutettujen narttujen pennut ovat kalliimpia.
 

Pennun hinta voi nousta luovutusiän jälkeen. Ruoka, koulutus ja rokotusten määrä, vaikuttavat myös luovutushintaan.

Jos pentu on myyty, mutta sitä ei haeta luovutusviikon aikana, otan 50€ jokaisesta ylimääräisestä viikosta, kun hoidan jo ostetusta pennusta, jos ei muusta olla etukäteen sovittu.

 

Tuontipentujen hinnat ovat 1200 eurosta ylöspäin suomeen tuotuna.
(Exportpedigree sisältyy hintaan, mutta ei siirto suomen kennelliiton rekisteriin, joka maksaa noin 70 euroa.) Koko summa maksettava ennen kun haen pennun noutomaasta.

Pennut syövät luovutukseen asti Brit Care puppy salmon & potato. Brit Care ruokamerkki suosittelen että ostaja jatkaa syöttämään. 

Pennut ovat asianmukaisesti madotettuja, hoidettuja ja kasvatettuja kotioloissa muiden koirien kanssa. Ennen laskettu luovutuspäivämäärä pennulla tehdään elänlääkäritarkastuksen. Pentu myydään sirutettuna ja rekisteröytynä. Pennun hoito ohjeet saat mukaan myös. Kasvattajan tuki koko koiran elämä kuuluu tottakai mukaan. 

En vaadi että koira vietäis kilpailukentälle, vaan odotan että ostajana olet tutkinut rotua, sen rodunomaiset tarvetta ja historia kunnolla. Odotan että sinulla on aika antaa koiralle vaihteleva ja tarpeellista liikunta, että sinulla on aika ja halu sosialisoida pentu kunnolla. Se aika ja työ joka laitat koiran päälle sen kaksi ensinmäiset elinvuodet voit nauttia sitten myöhempi tottelevainen koirana joka  kanssa on iloa elä.

Minulta ostettuja koiria ja pentuja saa tuoda tänne hoitoon.

Meillä on oma suljettu kennel fb ryhmä, minne voi laittaa kuulumisia ja nähdä pennun sisaruksien ja sukulaisten kehitys.

 

Koska meillä on useita pentuja ja tiineitä narttuja kotona ja huonojen kokemuksien jälkeen tartuntavaaroista, olen päättänyt laittaa säännön, että pikkupentuja saa tulla katsomaan lähinnä viikonloppuna ennen kun pennut ovat täyttäneet 6 viikkoa. Kun tiedät tämän jo etukäteen, on hyvä jo etukäteen varmistaa pentujen katselupäivän omaan kalenteriin.

 

 
SIJOITUSKOIRA
 
Sijoituskoirasta otan 600€ vakuusmaksuna.
Jätän oikeuuden ottaa 2 pentuetta siitä koirasta. Narttu synnyttää pennut täällä meidän luona. Vakuusmaksun summa palautetaan jos/kun koira on käytetty jalostukseen.
Sijoituskoirat syövät ohjeen mukaan Brit Care tai Golden Eagle ruoka niin kauan kun sijoitus sopimus on voimassa!


Sijoituskoiran täytyy viedä PEVISAN terveystarkastukseen sekä vähintään yhteen näyttelyyn avoinluokassa. Kasvattaja voi viedä koiran näyttelyyn jos sijoitusperhe ei kiinnostaa. Koiran täytyy myös MH-luonnekuvata tai luonnetestata sekä tehdä SPL arviointi. Näihin testeihin koira ei tarvitsee erikoinen koulutus, vaan hyvä arki käytäntö ja pentuiästä hyvä sosiaalistamista riittää. Kasvattaja maksaa kaikki osallistumismaksut, mutta sijoitusperhe vie koiran testeihiin. Kasvattaja etsii lähin testipaikan sijoitusperheelle ja hoitaa kaikki ilmoitukset.

Sijoitusperhe hoitaa koiran arkikustannukset kuten ruuat, normaalit eläinlääkärikäynnit ja rokotukset sekä antaa koiralle hyvän arkikoulutuksen, ja sosiaalistaa koiran hyvin.

En vaadi että koiran kanssa kipailetaan, vaan odotan että sijoitusperhe antaa koiralle normaalia vaihteleva ja hyvä liikunta ja aktiviteettia, ja että ovat tutkinut rotua, sen historia ja sen tarvetta kunnolla. Sijoitusperhe osallistuu koiran kanssa MH-, tai LTE testiin. Odotan, että sijoitusperhe on säännöllisesti yhteydessä kasvattajaan.

Sijoituskoira ei ole pentuen halvin koira, vaan kasvattaja valitsee sijoituskoira pentuen parhaasta pennuista, ja vaatii että olet yhteistyökykyinen ja että olet valmis laittamaan aikaa koiran kanssa että siitä tulee terve ja yhteiskuntakelpoinen yksilö.   

 
 
###Etsin aina tuontipennuille yhteistyökykyistä ja aktiivista sijoituskotia.############ 
 
 
Imported and sold dogs by
kennel Escaflowne 
 
 
Dasha Heriwell
 
 
Diesel Heriwell  
 
 
Ulek od Roubenky
Sold to Vanda. Breedingrights still owned by kennel Escaflowne.

Ben z Kralické tiskárny
Sold to Seinäjoki. Breedingrights still owned by Kennel Escaflowne
 
 
Bogota Rapid Black
 
Baku RapidBlack

Kalif Denbrix
Sold to Nykarleby, breedingrights still owned by Kennel Escaflowne.


Kondor Denbrix
Sold to Kronoby. Breedingrights still owned by kennel Escaflowne.


Karizma z Milabru

Kathalea z Milabru
Sold to Pietarsaari.

Yssi z Jirkova dvora
Sold to Oulu
 
 
Hita Ajaxova Uranie
Sold to Kannus.

Blanche Laroja 
Sold to Pietarsaari. Leasingagreement still owned by kennel Escaflowne.

Bellona Laroja
Sold to Oravais. Leasingagreement still owned by kennel Escaflowne.


Bianca Laroja
Imported for customer, Kennel Symppis.

Escaflowne Dina´s Black Label
Sold to Finnish Army.

Eman Balesten
Sold, breedingrights still owned by Kennel Escaflowne.

Edward Balesten
Sold to Vasa, breedingrights still owned by kennel Escaflowne.

Emirr z Jirkova dvora
Sold, breedingrights still owned by Kennel Escaflowne.

Calib z Jirkova dvora 
 
Spirit z Jukasu
 
Hero poli dobry psik
 
Hunter poli dobry psik