Kevän pentu suunnitelmat

Capri, Escaflowne Great Explorer on astutettu 28.3.2020 Grimin kanssa, Boris z Kralicke tiskarny. 

Jos astutus on onnistunut niin odotamme pentuja 30.5.2020.

Odotan että olisivat monipuolisia, tasapainoisia hyvä hermoisia pentuja. Luulen että sopisivat ekaksi saksanaimenkoiraksi yhtä hyvä kuin henkilölle joka hakee kiva harrastuskoira. Uskon että sopivat tokoon, agilityyn, hakuun, jäljestämiseen ja ipoon samalla kun ovat tasapainoisia helppoja koiria arkielämässä perhen kanssa . 

Molemmat vanhemmat ovat arjessa helppoja, rauhallisia ja itsevarmoja koiria. Treeneissä ovat iloisia aktiivisia ja hiljaisia harrastuskavereita. 

Lisätiedot saat soittamalla.

 

Tuleva pentuen sukutaulu, sukusiitos %0:

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI25586/15&ReknoI=FI22853/17

 

Capri

Grim

Sijoitus narttupentu

Boris z Kralicke tiskarny x Hati All Wolves yhdistelmästä tulen valitsemaan "pick of the liter", elikkä se minun mielestäni  paras  narttupentu astutusmaksuna. Tälle narttupennulle tulen etsimään yhteistyökykyinen aktiivinen sijoituskoti.  Pennut pitäis syntyä 11.5.2020. Lisätiedot saat soittamalla.

 

Tuleva pentuen sukutaulu, sukusiitos %0:

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI22853/17&ReknoE=FI42612/17

 

2020 Kesän pentu suunnitelmat

 

Coronan takia on epävarma jos tämä yhdistelmä tehdään nyt toukokuun lopussa, luultavasti se siirtyy marraskuun juoksuun. Lisätiedot liitän tähän sitten kesäkuun alussa kun olen varma miten suunnitelmat meni.

 

Emä tulee olemaan Escaflowne Life Explorer, aka KIKO. Kikon luonnetesti suoritetaan ennen astutusta joka pitäis olla toukokuuun lopussa.

Tuleva isä on meidän ihanaluonteinen Boris z Kralicke tiskarny, aka GRIM. Tästä pentueesta tulen etsimään yhdelle narttupennulle sijoituskotia.

Pentujen tuleva sukutaulu, sukusiitos%0:

Boris z Kralicke tiskarny x Escaflowne Life Explorer

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI41761/17&ReknoI=FI22853/17

 

https://www.working-dog.com/dogs-details/6386936/Boris-Z-Kralick%C3%A9-Tisk%C3%A1rny

 

https://www.working-dog.com/dogs-details/6671439/Escaflowne-Life-Explorer

 

Grim aka Boris z Kralicke tiskarny

kiko

Kiko

1,5v narttu myytävänä

 

 

Saksanpaimenkoira narttu kohta 2v.
Kasvattaja myy kohta 2v täysterve luustokuvattu (AA,00,LTV0) Kirikou niminen narttu. Asunut vain kasvattajan luona. 
Yhden hengen koira, ja sen takia vaatii aikaa kotiutua, ostaja pitää olla tietoin tästä ja valmis antamaan sille aikaa. 
Sitten kun Kirikou on kotiutunut hän on omistajaa kohtaan tosi lojaali ja hellävarainen, aina mukana ja rakastaa olla sylissä, on ihana, rauhallinen, kiva, helppo, tasapainoinen ja vaatimaton koira sisällä. Ulkona hän on leikikäs ja elämäiloinen koira. Helppo arkipäivässä, kulkee nätisti remmissä ja voi pitää hyvin irti metsässä. Hyvä arkitottelevaisuus, vaikka ei ole erityisesti koulutettu. Osaa olla veneessä ja autossa ja on muutenkin helppo matkustaa sen kanssa. Ei tuhoa paikkoja.
On sisäkoira, lyhyen turkin vuoksi ei pärjää ulkotarhassa syksystä kevääseen, kesällä voi kuitenkin olla karkailu varmassa tarhassa. Vahtii pihaa ja taloa, mutta ei hauku turhaan. Ei kokemuksia kerrostalosta. 
On epäluuloinen vieraiden kanssa, ja ei tykkää lapsista! Tämä on myös syy miksi kasvattajana olen päättänyt myydä Kirikoun, hän ei ole sopiva jalostukseen. 
Kirikou sopisi vaikka eläkeläisparille, jolla on aikaa sille ja haluaa seurakoiran jonka kanssa voi mennä huvilalle, kävelylle, patikointireisuille tai muuten vain haluaa joku sosiaalinen koira kaverin jakamaan arkitouhut. Tai aikaisempaan kokemusta treenata tokoa, agilityä tai jälkeä sen kanssa.pitää kuitenkin olla kokemusta koirasta joka ujostelee vieraiden kanssa.
Kissoista ei kokemusta. 
Käy muiden koirien kanssa. Asunut kasvattajan ja muiden koirien kanssa maalla omakotitalossa jossa on aidattu piha. 
EI OSAMAKSUA!
800€ hintana.

Linkissä sukutaulua:
https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI35676/18&R=166

Lisätiedot tosikiinnostuneille AINOASTAAN soittamalla

0466174788

0503432659.

 

 

 

 

Tietoja pennunostajalle

 
 
Jos olet kiinnostunut kennel Escaflowne pennusta, niin täältä löydät tarvittavat tiedot.
 
Tosikiinnostuneet voivat soittaa ja kysyä lisää. Jenny 0503432659 / 0466174788
 
Pentuja Ei myydään osamaksulla
 
 
Käytän kennelliiton virallista kauppa- ja sijoitus sopimusta.
 
HUOMIO! 
Saksanpaimenkoirien kauppasopimuksessa tulee lisäehtona:
"Koira on virallisesti kokoluustokuvattava (lonkka,kyynär ja selkä) 12-24kk iässä"
 
E.Springer Spanieleiden kauppasopimuksessa on lisäehtona:
"Koira on lonkkakuvattava ja silmäpeilattava 12-15 kk iässä"
 
Luustokuvaukset maksaa noin 180-250€ ja niiden lausunto maksaa noin 80€. Ota tämä huomioon kun harkitset pennun osto!
 
Jos urospennulla on pallivika luovutushetkellä yksi kolmasosa kauppahinnasta palautetaan kun koira on virallisesti kuvattu.
 
Koiran/pennun hinnasta otan aina 300 euron varausmaksun, kun varaan ostajalle pennun. Tätä summaa ei palauteta, jos ostaja peruu kaupan, tai jos ostan pennun/koiran  takaisin.
 
Pentujen hinnat ovat 1200€, ulkomaissa astutettujen narttujen pennut ovat kalliimpia.
 

Pennun hinta voi nousta luovutusiän jälkeen. Ruoka, koulutus ja rokotusten määrä, vaikuttavat myös luovutushintaan.

Jos pentu on myyty, mutta sitä ei haeta luovutusviikon aikana, otan 50€ jokaisesta ylimääräisestä viikosta, kun hoidan jo ostetusta pennusta, jos ei muusta olla etukäteen sovittu.

 

Tuontipentujen hinnat ovat 1200 eurosta ylöspäin suomeen tuotuna.
(Exportpedigree sisältyy hintaan, mutta ei siirto suomen kennelliiton rekisteriin, joka maksaa noin 70 euroa.) Koko summa maksettava ennen kun haen pennun noutomaasta.

Pennut syövät luovutukseen asti Brit Care puppy salmon & potato joka suosittelen että ostaja jatkaa syöttämään pennulle 4kk ikään asti. Ruoka löytyy Musti ja Mirri eläinkaupoista ja voi myös tilata netistä kotioveen asti. Tarkemmin ruokaohjeet löytyy pennun hoito ohjeesta. Kannattaa ostaa ruuat kotiin valmis ennen pentu saapuu taloon. 

Pennut ovat asianmukaisesti madotettuja, hoidettuja ja kasvatettuja kotioloissa muiden koirien kanssa. Ennen laskettu luovutuspäivämäärä pennulla tehdään elänlääkäritarkastuksen. Pentu myydään sirutettuna ja rekisteröytynä. Varausmaksun jälkeen lähetän kattava ruoka, hoito ja koulutusohjeet joka on hyvä lukea läpi ennen pentu saapuu taloon. Kasvattajan tuki koko koiran elämä kuuluu tottakai mukaan. Escaflowne ennunomistajana on aina paras kysyä kasvattajalta liian paljon ja liian usein kysymyksiä kuin liian vähä ja liian myöhä. Kasvattajana olen myös iloinen jos saan seurata pennun kehitys ja elämä, myös sen jälkeen se on muuttanut uuteen kotiin. 

En vaadi että koira vietäis kilpailukentälle, vaan odotan että ostajana olet tutkinut rotua, sen rodunomaiset tarvetta ja historia kunnolla. Odotan että sinulla on aika antaa koiralle vaihteleva ja tarpeellista liikunta, että sinulla on aika ja halu sosialisoida pentu kunnolla. Se aika ja työ joka laitat koiran päälle sen kaksi ensinmäiset elinvuodet voit nauttia sitten myöhempi tottelevainen koirana joka  kanssa on iloa elä.

Minulta ostettuja koiria ja pentuja saa tuoda tänne hoitoon.

Meillä on oma suljettu kennel fb ryhmä, minne voi laittaa kuulumisia ja nähdä pennun sisaruksien ja sukulaisten kehitys.

 

Koska meillä on useita pentuja ja tiineitä narttuja kotona ja huonojen kokemuksien jälkeen tartuntavaaroista, olen päättänyt laittaa säännön, että pikkupentuja saa tulla katsomaan lähinnä viikonloppuna ennen kun pennut ovat täyttäneet 6 viikkoa. Kun tiedät tämän jo etukäteen, on hyvä jo etukäteen varmistaa pentujen katselupäivän omaan kalenteriin.

 

 
SIJOITUSKOIRA
 
Sijoituskoirasta otan 600€ vakuusmaksuna.
Jätän oikeuuden ottaa 2 pentuetta siitä koirasta. Narttu synnyttää pennut täällä meidän luona. Vakuusmaksun summa palautetaan jos/kun koira on käytetty jalostukseen.
Sijoituskoirat syövät ohjeen mukaan Brit Care tai Golden Eagle ruoka niin kauan kun sijoitus sopimus on voimassa!


Sijoituskoiran täytyy viedä PEVISAN terveystarkastukseen sekä vähintään yhteen näyttelyyn avoinluokassa. Kasvattaja voi viedä koiran näyttelyyn jos sijoitusperhe ei kiinnostaa. Koiran täytyy myös MH-luonnekuvata tai luonnetestata sekä tehdä SPL arviointi. Näihin testeihin koira ei tarvitsee erikoinen koulutus, vaan hyvä arki käytäntö ja pentuiästä hyvä sosiaalistamista riittää. Kasvattaja maksaa kaikki osallistumismaksut, mutta sijoitusperhe vie koiran testeihiin. Kasvattaja etsii lähin testipaikan sijoitusperheelle ja hoitaa kaikki ilmoitukset.

Sijoitusperhe hoitaa koiran arkikustannukset kuten ruuat, normaalit eläinlääkärikäynnit ja rokotukset sekä antaa koiralle hyvän arkikoulutuksen, ja sosiaalistaa koiran hyvin.

En vaadi että koiran kanssa kipailetaan, vaan odotan että sijoitusperhe antaa koiralle normaalia vaihteleva ja hyvä liikunta ja aktiviteettia, ja että ovat tutkinut rotua, sen historia ja sen tarvetta kunnolla. Sijoitusperhe osallistuu koiran kanssa MH-, tai LTE testiin. Odotan, että sijoitusperhe on säännöllisesti yhteydessä kasvattajaan.

Sijoituskoira ei ole pentuen halvin koira, vaan kasvattaja valitsee sijoituskoira pentuen parhaasta pennuista, ja vaatii että olet yhteistyökykyinen ja että olet valmis laittamaan aikaa koiran kanssa että siitä tulee terve ja yhteiskuntakelpoinen yksilö.   

 
 
###Etsin aina tuontipennuille yhteistyökykyistä ja aktiivista sijoituskotia.############ 
 
 
Imported and sold dogs by
kennel Escaflowne 
 
 
Dasha Heriwell
 
 
Diesel Heriwell  
 
 
Ulek od Roubenky
Sold to Vanda. Breedingrights still owned by kennel Escaflowne.

Ben z Kralické tiskárny
Sold to Seinäjoki. Breedingrights still owned by Kennel Escaflowne
 
 
Bogota Rapid Black
 
Baku RapidBlack

Kalif Denbrix
Sold to Nykarleby, breedingrights still owned by Kennel Escaflowne.


Kondor Denbrix
Sold to Kronoby. Breedingrights still owned by kennel Escaflowne.


Karizma z Milabru

Kathalea z Milabru
Sold to Pietarsaari.

Yssi z Jirkova dvora
Sold to Oulu
 
 
Hita Ajaxova Uranie
Sold to Kannus.

Blanche Laroja 
Sold to Pietarsaari. Leasingagreement still owned by kennel Escaflowne.

Bellona Laroja
Sold to Oravais. Leasingagreement still owned by kennel Escaflowne.


Bianca Laroja
Imported for customer, Kennel Symppis.

Escaflowne Dina´s Black Label
Sold to Finnish Army.

Eman Balesten
Sold, breedingrights still owned by Kennel Escaflowne.

Edward Balesten
Sold to Vasa, breedingrights still owned by kennel Escaflowne.

Emirr z Jirkova dvora
Sold, breedingrights still owned by Kennel Escaflowne.

Calib z Jirkova dvora 
 
Spirit z Jukasu
 
Hero poli dobry psik
 
Hunter poli dobry psik